Ademyoga
 
Op adem komen met yoga!

Yoga in Valthermond

Ademyoga.... de naam zegt het eigenlijk al.... is yoga om weer op adem te komen, jezelf weer op te laden. Ook speelt tijdens de yogalessen de adem een centrale rol. Tijdens de yogalessen komen verschillende spiergroepen aan bod, met als doel de spieren sterker en soepeler te maken, waar nodig pijnklachten te verminderen en toekomstige klachten te voorkomen.

Elke yogales is opgebouwd uit een korte ontspanningsoefening, ademhalingsoefening, asana's (yogahoudingen uit o.a. de Hatha Yoga) en een eindontspanning/-meditatie.

Iedereen kan yoga beoefenen... Jong of oud, lenig of ietwat stram, zonder of met lichamelijke beperking... Iedereen is welkom!

 

Docent(e)

De lessen worden gegeven door Judith Möller, afgestudeerd Yogadocent (Intergrale Yoga, Vedastad mei 2013). Naast veel zelfstudie (zowel houdingen als yogafilosofie), volgt ze regelmatig bijscholingen en trainingen van nationale en internationale yogadocenten.

 

Yogalessen Valthermond (Centrum de Aandacht, Vrijheidslaan 22):

Elke (m.u.v. de schoolvakanties):

- dinsdagavond van 18:45 - 19:45 uur- dinsdagavond van 20:00 - 21:00 uur

- woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur

- woensdagochtend van 10:45 - 11:45 uurKosten: Vrije Gift

Na elke yogales bepaal je zelf wat de les jou waard is geweest. Je doneert dit bedrag (anoniem) in een bakje achterin de yogazaal (na afloop van de les).

Vind je het lastig zelf een bedrag te bepalen? als indicatie: een yogales ligt normaal gesproken tussen de € 7,50 en € 10,- per les.

 

Contact

Wil je meer informatie of jezelf opgeven voor een proefles? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Of stuur een bericht naar 06 - 54 94 67 00 (SMS of WhatsApp)

Of stuur een bericht via Facebook

 

FACEBOOK

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen & volg Ademyoga op Facebook!